1. El XIV concurs Correcurts 2018 està inclòs en les activitats conjuntes de la MACCA 2018 (Mostra d´Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva), que tindrà lloc de l’1 al 4 de febrer de 2018.

2. Pot participar-hi qualsevol persona o grup amb inscripció prèvia. Per inscriure’s cal trucar al telèfon 649 220 843 o enviar un correu electrònic a correcurts@gmail.com indicant el nom, adreça i telèfon.

3. El període d’inscripció finalitzarà el dia 1 de febrer de 2018.

4. Una vegada inscrits, els participants s’hauran de presentar el dissabte dia 3 de febrer, de 9 a 11 del matí al Centre Recreatiu (plaça de la Coma, 11, Cassà de la Selva, Gironès), per confirmar la participació i recollir l’objecte que ha d’aparèixer al Correcurt.

5. Cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per al rodatge.

6. Els participants disposaran de 24 hores per a rodar i muntar (si escau) un film d’una durada màxima de 2 minuts inclosos els crèdits.

7. El tema dels Correcurts és lliure, tot i que hauran de ser rodats dins el terme municipal de Cassà de la Selva en el cas de les escenes exteriors. A més, l’organització facilitarà als participants un element o motiu que haurà de ser present a la història. El motiu podrà ser protagonista o no, però haurà de tenir una relació directa amb el film, ja sigui a través del guió o de les imatges. El film podrà ser manipulat de forma digital o informàtica.

8. El Correcurt s’haurà d’entregar el diumenge 4 de febrer de 9 a 11 del matí al Centre Recreatiu (plaça de la Coma, 11, Cassà de la Selva, Gironès). Els formats admesos són arxius informàtics .mp4 .h264 a 1080P.

9. En funció dels Correcurts presentats, es podrà realitzar una selecció prèvia de les obres.

10. Els Correcurts seleccionats es podran veure el mateix dia 4 a partir de les 7 de la tarda a la sala del Centre Recreatiu.

11. Els Correcurts guanyadors es donaran a conèixer un cop finalitzada la projecció.

12. Els arxius i dvd’s de les obres presentades romandran a l’arxiu de l’organització.

13. L’organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o de la cultura. Les seves decisions seran inapel·lables.

14. El premi al millor Correcurt serà de 500 €, el segon, de 200 €, i el tercer premi, de 100 €. Hi haurà trofeus per al millor guió, per a la millor interpretació i un premi del públic que serà escollit per votació popular. També hi haurà el Premi MIQUEL PORTER I MOIX de 200 € atorgat per un jurat format per 3 cineclubistes catalans. També es concedirà un premi del públic.

15. Els Correcurts seleccionats, ja sigui en la seva totalitat o no, podran ser utilitzats per a la difusió de la mostra als mitjans de comunicació. També podran ser projectats en altres activitats organitzades pel Cineclub 8 Vuitimig.

16. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les seves bases.