El programa de Ciutat Visual d’aquest darrer dijous ens presenta l’entrevista de Eva Fontanals, en la secció de Professionals, al director Jo Sol, que va fer pel·lícules com “El taxista full” que darrerament ha presentat la producció “Fake Orgasm” de temàtica LGBT-..
En la secció d’Indústria Jordi Jové parla de la pirateria, partint de les dades del darrer estudi de GFK que dona les xifres del volum de produccions audiovisuals que es baixen a la xarxa i el que suposa en termes econòmics…
En “Emergents” Azahara Moyano parla amb Aritz Cirbián que ha estat a l’equip d’Escandalo-Escac i que ara ha creat la seva prpductora cooperativa de vídeo.
Per la seva banda, en l’Ull Crític, Pepe Mendez comenta pel·lícules com “Dos otoños, tres inviernos”, “Doble o nada”, “El negociador”  i “En tercera persona”… A més el programa incorpora les seccions habituals de Notícies i Agenda.