Amb la intervenció de Sergi Vicente, director de BTV; Frederic Cano, director d’ETV; Àlex Martí, director de Televisió de Girona; Joan Cal, director de Lleida TV; i Xavier Abelló, director de TAC12.Reserveu el dijous 19 de març, de 08.45 h a 10.30 h per gaudir  del Fòrum de la Comunicació de Catalunya, un cicle periòdic de conferències que té com a objectiu reflexionar i debatre sobre els diversos aspectes de la comunicació audiovisual al nostre país.Aquesta sessió comptarà amb la participació de Sergi Vicente, director de BTV; Frederic Cano, director d’ETV; Àlex Martí, director de Televisió de Girona; Joan Cal, director de Lleida TV; i Xavier Abelló, director de TAC12.

La sessió  tindrà lloc el dijous 19 de març, de 8.45 h a 10.30 h, a l’espai Mobile World Centre de la plaça de Catalunya (c. de Fontanella, 2). Podeu registrar-vos a través del formulari per tal de garantir la vostra assistència.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 935 575 012, enviar un correu electrònic a forumdelacomunicacio.cac@gencat.cat,