Avui dilluns arrenca a la ciutat basco-francesa de Biarritz la 20ena edició del Rendez Vous de TV France Internacional; el gran mercat de la producció audiovisual francesa, previ als MIPCOM de Canes. Enguany, amb 62 productores i 263 professionals d’empreses compradores, supera en prop d’un 20% els assistents de l’any passat. Una dada que demostra el bon moment que viuen les exportacions televisives franceses, aconseguint la presència de distribuidores i televsions de 69 països provinents d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.

El conjunt de nous programes i continguts audiovisuals que poden ser visionats i negociats directament en aquest mercat supera els 1.200, dels quals una part gens anecdòtica estan ja disponibles en resolució 4K o UHDTV; fet que assenyala un dels escenaris per on s’expressarà l’oferta televisiva del futur immediat.

Com és tradicional, els vespres de Le Rendez Vous serveixen per fer grans presentacions de noves produccions. En aquest primer dia la cadena franco-alemanya ARTE mostrarà una de les seves grans apostes internacionals: la sèrie documental “World Medecine” dedicada a les medecines tradicionals dels cinc continents.