La plataforma online Filmarket Hub ha obert la convocatòria del primer Mercat de Cinema i TV de Barcelona, ​​un nou format de trobades d’un a un per connectar llargmetratges i sèries en desenvolupament amb productores i empreses del sector, dins de la propera edició del Saló del Cine y las Series, que se celebrarà del 2 al 4 de febrer de 2018, a La Farga de L’Hospitalet.

Entre tots els projectes candidats se seleccionaran 6 llargmetratges i 6 sèries per participar al Mercat, que tindrà lloc el matí del 2 de febrer. Cada projecte seleccionat tindrà una agenda de 6 reunions de 15 minuts amb 6 empreses. El Mercat ja compta amb la participació confirmada de A Contracorriente Films, Diagonal TV, El Terrat, Filmax, Minoria Absoluta, Oberon Cinematogràfica, Rakuten TV, Televisió de Catalunya i Veranda TV.

Fins al 11 de gener els projectes interessats podran inscriure’s com a candidats a través del mercat en línia del Filmarket Hub i el 19 de gener els seleccionats seran anunciats.

Inscripció de projectes a Barcelona Film & TV Market 2018

Filmarket Hub és un mercat online que connecta projectes de cinema i televisió en desenvolupament amb empreses del sector audiovisual. La plataforma ja compta amb més de 12.000 usuaris de tota Europa i Llatinoamèrica. També organitza esdeveniments de llançament sota la marca Pitchbox, el darrer d’ells celebrat el passat 19 de desembre a Madrid, on es van presentar set versions en desenvolupament davant d’empreses com Amazon Prime Video Espanya, HBO Espanya o Movistar +.