El festival sobre cinema, història i literatura presenta la seva nova web:
www.bcnfilmfest.com

La proposta cinematogràfica relacionada amb la literatura i la història del Festival Internacional de Cinema de Barcelona – Sant Jordi (BCN FILM FEST) celebrarà la segona edició entre el 20 i el 27 d’abril de 2018 als Cinemes Verdi. El certamen ja ha posat en marxa una nova web, completament renovada respecte a la de l’any passat i durant les pròximes setmanes ampliarà el seu contingut.

Com l’edició anterior, el BCN FILM FEST aspira a contribuir a l’ambient que es viu a Barcelona al voltant de la diada de Sant Jordi, sumant-se amb pel·lícules al seu esperit alegre i cultural, així com amb la visita d’intèrprets i cineastes destacats.

El festival serà fidel a la vocació popular i divulgativa del seu naixement amb una Secció Oficial que se centrarà en adaptacions literàries, pel·lícules vinculades a fets històrics o biopics sobre personalitats rellevants i, una vegada més, amb una secció paral·lela dedicada a la comèdia, Cinema amb Gràcia.

Així mateix, el certamen mantindrà la seva secció més cinèfila, Imprescindibles, consagrada a clàssics del cinema d’autor de tots els temps. L’aposta del festival per les possibilitats didàctiques del cinema seguirà present, recorrent transversalment totes les secciones mitjançant el Segell Educacine, concedit a pel·lícules susceptibles de convertir-se en recurs pedagògic per a les escoles.

En pròximes dates l’organització del BCN FILM FEST avançarà la programació i les activitats del festival. Pots seguir tota l’actualitat del BCN FILM FEST a través de la web oficial del festival: www.bcnfilmfest.com i de Twitter i Facebook: @BCNFilmFest /bcnfilmfest