El programa “Aeroport”, una de les noves apostes de la programació d’estiu de TV3, va liderar l’audiència del “prime time” de dimecres amb una quota del 19,8%, rècord des de l’estrena. “Aeroport”, el “TN vespre” i el “TN migdia” encapçalen el rànquing dels més vistos del dia.

“Aeroport” continua creixent. Ahir, amb una audiència de 456.000 espectadors i una quota del 19,8%, el programa va fer rècord d’audiència des de la seva estrena. Aquest tercer capítol, on en Pau, capatàs de rampa intentava esbrinar si el seu equip havia ratllat un avió de 75 milions d’euros amb una de les seves escales, va liderar la franja del “prime time” i va ser el programa més vist del dia.

En el rànquing de programes més vistos, el “TN vespre” es va situar en segona posició, amb 373.000 espectadors i un 19,4% de quota. El “TN migdia” va ser tercer, amb 346.000 espectadors i una quota del 20,1%.

També és destacable el resultat d’”Estranyes parelles” que, ahir, amb la formada per Aida Folch i Víctor Amela va obtenir el segon millor resultat des de l’estrena, amb una audiència de 238.000 espectadors i una quota de l’11,2%.

TV3, una jornada més, va liderar el “prime time” amb una quota del 14,6%.