El capítol final de la segona temporada de “Nit i dia” va liderar la seva franja d’emissió i va obtenir una audiència de 365.000 espectadors, amb una quota del 15,1%.

TV3 va ser la cadena més vista ahir dilluns, amb una quota de l’11,2%, i va situar tres espais al capdavant del rànquing de programes més vistos del dia. El “TN vespre” va ser el programa més vist del dia, amb una audiència de 546.000 espectadors i una quota del 26,2%.

En segon lloc es va situar el capítol final de la segona temporada de “Nit i dia”, que el van veure 365.000 espectadors i va obtenir una quota del 15,1%. El desenllaç de la sèrie va liderar la seva franja d’emissió i el capítol final, titulat “Ferides”, va registrar el segon millor resultat d’aquesta segona temporada, únicament superat pel capítol d’estrena. El final de “Nit i dia” també va ser un dels espais més seguits en directe a través d’internet, amb 5.301 usuaris únics, i un dels més comentats a Twitter, amb 2.885 piulades.

El tercer programa més vist d’ahir dilluns va ser el “TN migdia”, amb una audiència de 305.000 espectadors i una quota del 16,9%.