Torna el MINIPUT! Aquest any se celebrarà un cop més el MINIPUT per apropar la televisió de qualitat i nous formats televisius als i les professionals, estudiants, investigadors i públic de la TV. Aquest any celebrarem la 28a edició del MINIPUT el dissabte 26 de novembre de 10h a 21h30 al TEATRE del CCCB (c/ Montalegre 5, 08001 Barcelona)

Les inscripcions son totalment gratuïtes i ja estan obertes. Hi pots accedir a través d’aquest link:
Inscripcions
l MINIPUT aglutina, d’una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure a l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i, d’altra banda, ofereix un tast dels programes o temes més destacats de l’actualitat televisiva.Què veurem al MINIPUT 2022?
Aquest any al MINIPUT veurem com la televisió pública segueix apostant per trencar tabús, estereotips i etiquetes, amb programes que reivindiquen un espai a l’audiovisual per les identitats LGTBIQ+ (Senior Prom o Suitcases by Belén), amb realities i sèries que posen el focus en persones amb diversitat funcional (A Special Summer, Sexy Hands o Six Degrees), formats que trenquen tabús per parlar de temes que normalment son silenciats (Boys, Animalxs o Our Rainy Days), programes innovadors que utilitzen nous formats per connectar amb el seu públic (Awesome Homework o Crazy for Views), programes que criden la població a l’acció (Payday o Fish Bingo), i molt més!
CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA AQUÍ!
El MINIPUT 2021 és possibe gràcies a l’INPUT i està organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, el Tecnocampus Mataró, la Universitat Pompeu Fabra, RTVE Catalunya, TV3, betevé i el CCCB. Compta amb la col·laboració de la URV, la UdL i Catalunya Film Festivals.