ISGlobal denuncia la bretxa de salut en el món a través de la campanya “Objetivo Salud

La campanya vol donar a conèixer els principals problemes de salut que hi ha al món i explicar com s’afronten des de la ciència i la innovació

ISGlobal ha llançatObjectiu Salut”, una campanya de tres setmanes que vol donar a conèixer alguns dels principals problemes de salut que hi ha al món. Amb l’objectiu de mostrar que vivim en una societat global en què la salut no fronteres, la campanya busca conscienciar sobre la bretxa de salut que separa els països rics de les regions més pobres i explicar com la ciència i la innovació busquen solucions a els problemes als quals ens enfrontem.

Objetivo Salud” es compon de 15 peces de vídeo que s’emetran de dilluns a divendres al programa “Per Tots a la 2″ de la segona cadena de TVE i de 15 articles de text que es publicaran també diàriament a la secció Planeta Futur del diari El País. En ells, experts internacionals en salut global ens explicaran què és la malària i què s’està fent per trobar una vacuna eficaç contra ella, com viatgen les malalties i si és possible eliminar-les, quines són les conseqüències de la contaminació que hi ha a les nostres ciutats, per què hauria de preocupar la resistència als antibiòtics, de què moren les persones en els països pobres o per què la sida infantil es considera una malaltia oblidada, entre d’altres temes com la tuberculosi, el Chagas o la mortalitat materna.

A més, Objectiu Salut” tindrà també presència online. Tots els vídeos i articles podran seguir-se a través del web d’ISGlobal i dels perfils de xarxes socials de l’Institut on s’utilitzarà el hashtag de la campanya #ObjetivoSalud.