La Fira ISE que es venia duent a terme a Amsterdam a primers d’any deixarà la seva seu tradicional i a partir de2020 s’instalarà a Fira de  Barcelona. Així ho avençava aquesta setmana La Vanguardia que també explicava que ” Les dificultats per renovar el consell d’administració de la Fira de Barcelona no han afectat la gestió quotidiana d’aquesta important institució econòmica de la capital catalana”

Després de una intensa i  discreta negociació, l’equip de la Fira,  ha acordat amb la societat organitzadora de la fira Integrated Systems Europe (ISE) que a partir de l’any 2020 es celebri a Barcelona.

L’ISE deixa,per tant,  la seu d’, Amsterdam, on s’han celebrat gairebé totes les edicions anteriors ies “muda” a Barceloa

La Fira ISE està moltconcentrada en sistemes adiovisuals de projecció, events, “digital signage” etc…  A la seva última edició, celebrada el mes de febrer passat, van assistir més de 80.000 visitants professionals de tot el món.