El Palau Robert acull fins el 24 de Setembre l’exposició “Mediapro Live: la revolució en Directe” on els assistents podran esbrinar que hi ha darrere de cada imatge. Una exposició on l’espectador descobreix l’esforç humà I la revolució tecnològica que permet portar informació I entreteniment a tot arreu amb una immediatesa total.
Paral·lelament cada dimecres, dijous I divendres hi hauran projeccions a la Carpa del Jardí del Palau Robert. Totes les activitats seran amb entrada lliure fins a completar aforament I començaran a les 20:30h. Les projeccions són en versió original, excepte “Barcelona, la rosa de foc” que es projecta en 8 idiomes diferents. Fins al mes de setembre es podrà visionar pel·lícules d’Isabel Coixet, monòlegs de Rubianes , documentals I una marató de la sèrie The Young Pope.

Pots consultar la programació de totes les activitats a la web: http://www.mediaprolive.cat/

Open chat
Contacta amb nosaltres de manera ràpida