La Industria del Videojoc és una de les industries culturals més fortes en l’actualitat, ja que és troba en continu creixement económic, creatiu i tecnològic. El Videojoc és un mercat molt actiu on predomina l’esperit emprenedor entre els professionals del sector. I a Catalunya, escoles com el CEV s’esforcen en formar a professionals actius en aquest circuit.

La formació professional de qualitat és un gran reclam perquè les empreses multinacionals apostin pels nostres professionals del videojoc i és decideixin a obrir noves seus al nostre territori amb tot el creixement econòmic i d’empleabilitat que això suposaria. És per això que el CEV aposta per recolzar nous professionals de l’Animació 3D i el Videojoc formats al seu centre amb accions tant concretes com la Demo Day CEV d’Animació 3D i Videojocs que tindrà lloc el proper diumenge 25 de juny a les 17:30h de la tarda al CaixaForum de Barcelona. En aquest acte, els alumnes del CEV mostraràn el seu talent presentant els seus projectes emprenedors en públic. Aquest projectes, realitzats durant l’últim curs a través del plà d’emprendedoria del CEV que inclou l’itinerari formatiu del FP en Tècnic Superior d’Animació i Videojocs, seràn presentats en l’Auditori del CaixaFòrum perquè els graduats experimentin que és convertir-se en l’empresari dels productes que sempre ha somiat.

Des del CEV s’ensenya als alumnes a preparar un prototip del que sería el seu propi videojoc, amb l’objectiu de poder-lo llançar al mercat amb totes les implicacions d’organització, visibilitat i inversió que això suposa perquè s’incorporin amb més facil·litat a l’indústria de continguts digitals d’oci.

Si vols conèixer en primera persona el talent i la creativitat dels nous professionals del Videojoc formats al CEVBCN, aquí et deixem un vídeo on podràs conèixer l’experiència d’un alumne que va presentar el seu treball final a la gala de l’any passat. Recorda que per assistir com a públic al CEV Demo Day t’has d’inscriure a: https://goo.gl/2lI1cS