El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un certamen audiovisual centrat a la comarca de La Cerdanya i amb seu al municipi de Puigcerdà. Amb una llarga trajectòria, compta amb nombroses sessions de projecció i activitats paral·leles de promoció de la indústria audiovisual de la comarca i l’educació dels joves mitjançant el cinema.En nom de tota l’organització del 9è Festival Internacional de Cinema de Cerdanya vull agrair-vos el suport continuat al nostre projecte audiovisual a la comarca de la Cerdanya, un petit miracle al bell mig del Pirineu fruit de l’esforç desinteressat i generós d’un equip certament extraordinari.

Any rere any, portem a Cerdanya els millors films que es poden veure al nostre país, apostant per les òperes prima, els films fets per dones i els continguts que destil·len compromís amb el sector i el país. És un goig poder presentar-vos un programa que ocupa nou dies d’activitats i que programa un nombre molt significatiu de projeccions i films a concurs, en consonància amb l’enorme creixement que hem experimentat també enguany (1.302 films rebuts), així com noves activitats on intentem oferir-vos, sempre gratuïtament, valor afegit a la vostra experiència cinematogràfica.

Tota la info en aquest enllaç: Cerdanya Film Festival