S’estrena a les ones i al podcast, el primer episodi del pòdcast ‘Audiovisual MAC’ al web de Ràdio Granollers, una interessant iniciativa que recollirà  cada quinze dies, les principals novetats del món audiovisual… En la primer entrega d’aquest “Audiovisual Mac” trobem  una reflexió sobre la intel·ligència artificial al sector de l’audiovisual. També en relació a la ràdio de proximitat, una entrevista sobre l’estat de salut de la ràdio local, parlant amb Gemma Peris de Radio Tàrrega, que és també la Presidenta de la Federació de Mitjans de Proximitat de Catalunya, que explica les iniciatives que porta a terme la Federació, amb l’actualització del Llibre Blanc de la Radio Local,entre altres.També “Audiovisual Mac” fa un “primer tastet” del que serà  Fira MAC, que presentarà iniciatives d’empreses tecnològiques. En aquesta línia es presenta una entrevista amb Carles Rams d’Ebantic que ha desenvolupat un gestor de continguts especialitzat en mitjans de proximitat. Per últim, el podcast ens posa al dia les principals notícies del sector de la comunicació de proximitat, en una secció que presenta Pol Purgimon, responsable de comunicació del Mac.   -“Audiovisual MAC” serà, doncs, un pòdcast quinzenal que repassarà l’actualitat del món de la comunicació de Catalunya. El programa fa protagonistes als agents de la comunicació de proximitat i les seves iniciatives, a més de ser un altaveu de l’activitat del #MAC2024. El programa està coordinat i dirigit per Lau Delgado, director del Centre Audiovisual Roca Umbert de Granollers, recinte on es desenvolupa el Mac,

https://www.radiogranollers.cat/c/audiovisual-mac-08-04-2024