El proper 1 de juny neix Fibracat TV que ha estat autoritzada pel Consell de l’Audiovisual a “l’arrendament de la llicència per a la prestació de serveis de comunicació audiovisual del programa número 4 (EDC4) del canal múltiple de televisió digital terrestre”.Amb aquest acord Alta Tecnologia en Comunicacions que actua amb la marca Fibracat explotarà la llicència d’EDC, propietat del Grup Godó, que permet fer arribar les emissions a tot Catalunya.

Amb aquesta operació es substitueix una programació temàtica de caràcter musical,com era l’actual RAC 105 TV, per una programació de continguts que la nova cadena farà pública aviat.

“7 de radio”,la radio de Carlos Ortega que portava a terme un exitòs programa televisiu de músiques urbanes a RAC105TV passarà ara a 8TV, la cadena del Grup Godó que manté la seva activitat.

L’emissió de Fibracat TV serà totalment en català, amb un alt percentatge de programes de producció pròpia i original i es durà a terme en HD. Els continguts temàtics, una vegada emesos, s’incorporaran a l’oferta a la carta que es posarà en marxa a través del web de Fibracat.

Alta Tecnologia en Comunicacions, Fibracat té la seu a Manresa, on mantindrà la seva seu i on s’elaboraran també els espais de producció pròpia.