AquestCinemes Girona_Exterior carnet anual permet accedir a totes les sessions de qualsevol de les seves sales el dia que es vulgui i tantes vegades com es vulgui. L’abonament es podrà adquirir fins al 13 de juliol.

Els diners que es recaptaran amb aquesta iniciativa es destinaran a finalitzar la digitalització de les tres sales i també s’instal·larà a la sala gran un projector de la marca Barco 4K, que reprodueix imatges 3D d’alta definició.

D’aquesta manera Cinemes Girona segueix treballant per fer augmentar el número d’espectadors, facilitant l’accés a les sales amb una oferta molt popular i adaptant l’exhibició cinematogràfica als nous temps amb una programació innovadora.

Per tercer any consecutiu Cinemes Girona proposa un any de cinema per només 1 € a la setmana. Una iniciativa innovadora que pretén potenciar l’augment de públic a les sales de cinema a un preu irrepetible. L’abonament, que té un preu real de 190 €, es pot adquirir amb aquesta promoció per internet només per 52 € fins al proper 13 de juliol. L’abonament serà vàlid fins el 31 de juliol del 2016. El carnet donarà accés a totes les sessions de qualsevol de les tres sales dels Cinemes Girona tots els dies i tantes vegades com es vulgui, excepte a les òperes, ballets, directes, festivals i projeccions especials. Els diners recaptats amb aquesta promoció serviran per acabar la digitalització de les tres sales dels Cinemes Girona i la instal·lació a la sala més gran d’un projector d’alta definició de la marca Barco 4K.

Des de l’inici de la posada en marxa de la promoció de l’abonament anual, Cinemes Girona ha estat pioner en polítiques de recuperació de públic. Davant la caiguda del sector de l’exhibició en un 25%, Cinemes Girona va créixer l’any 2012 un 33% i el 2013, tot i les dificultats va augmentar encara un 11%. Aquestes dades es posen de manifest en el nombre de socis i abonats de Cinemes Girona, que en un any s’ha passat de 6.500 a gairebé 10.000 persones. I és per aquest motiu que la coneguda sala de cinema de Barcelona vol continuar aquesta tasca de fer assequible el cinema per a la població.

Cinc anys després de la seva inauguració el març del 2010, Cinemes Girona ha aconseguit ser reconegut com un espai de referència per la seva oferta de programació personal i de qualitat, que el diferencia de la resta de sales de cinema de Barcelona. Cinemes Girona és un espai que combina una programació de cinema d’estrena europeu en la que es prioritza la versió original i la versió catalana, amb un programa d’activitats culturals constant on el llenguatge audiovisual mostra totes les seves facetes, des de l’expressió artística a la purament comunicativa i la seva interrelació amb d’altres llenguatges.

L’objectiu és entretenir, però aportant un valor afegit a la programació i convertir l’acció d’anar al cinema en un esdeveniment cultural i enriquidor. Per a aconseguir-ho, a més d’escollir amb molta cura la programació, s’organitzen setmanalment diferents sessions en les que després de les projeccions hi ha un espai per a la reflexió, el debat i la trobada entre creadors i públic. Al mateix temps, s’ofereix una finestra oberta als treballs i al talent de creadors de Barcelona i la resta de Catalunya, que té veritables dificultats per a mostrar les seves obres en els circuïts de cinema, especialment en el terreny del documental.

També s’han incrementat el nombre de festivals i mostres que se celebren, com per exemple l’Americana Film Fest i el Festival de Cinema Basc de Catalunya o les projeccions de la Casa Asia i la Casa Amèrica de Catalunya. D’altra banda les sessions escolars s’han incorporat a la programació a través de la proposta “Cinema per a estudiants”. Cinemes Girona té un paper singular en el mapa de cinemes de Barcelona, ja que és un espai de trobada cultural, d’aproximació entre públic i creadors, de reflexió i debat i de col·laboració amb un gran nombre d’entitats culturals i socials de la ciutat. En definitiva, és un espai d’intercanvi, que reflexa a la perfecció moltes de les inquietuds de la Barcelona contemporània.

MÉS INFORMACIÓ
CINEMES GIRONA
C. Girona, 173-175, Barcelona
931 184 531
www.cinemesgirona.cat

COMPRA D’ABONAMENTS ANUALS:
www.entradas.elperiodico.com