Brauli Duart.

Brauli Duart, el conseller de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), li proposarà a la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i a IB3 la creació d’un canal compartit a internet, on emetre continguts de les tres corporacions.

Aquest anunci és va produir la setmana passada quan Duart va participar en un debat organitzat per la Federació d’Organitzacions per la Llengua (FOLC), que es va celebrar al Col·legi de Periodistes a Barcelona.

El conseller Duart també va recordar que el 2015 va plantejar la creació d’un consorci de les tres parts per col·laborar en la producció de continguts i compartir corresponsals entre les cadenes dels països catalans.

Tanmateix, considera que avui en dia les circumstàncies polítiques són millors per anar més enllà i compartir també col·laboracions internacionals conjuntes, i inclús els informatius, en un canal OTT.