El cartell de l’edició de FILMETS d’aquest any és obra de Nil Moraleda Zarzo, un jove de 20 anys que ha estudiat un Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo

L’autor diu que el cartell vol potenciar el caràcter internacional del festival amb nombroses siluetes de persones entrellaçades que s’agrupen al voltant del logo de FILMETS

El cartell de l’edició d’aquest any de la 45 edició de FILMETS Badalona Film Festival és obra de Nil Moraleda Zarzo, un jove de 20 anys, nascut a Barcelona, i que ha estudiat un Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo. Nil Moraleda té previst ara començar a estudiar Disseny Gràfic a lpEscola Superior de Disseny i Arts Plàstiques (ESDAP)

Com cada any, en el seu últim curs a l’escola, els alumnes tenen la possibilitat de participar en un treball que és la creació del cartell del festival FILMETS. En aquest cas, entre tots els participants el guanyador del cartell ha estat Nil Moraleda.

A la presentació pública del cartell hi han assistir l’autor, Nil Moraleda; la seva tutora a l’escola, Georgina Alcácer; i el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells.

Nil Moraleda ha explicat que amb el seu cartell vol “potenciar el caràcter internacional del festival, ja que hi apareixen nombroses siluetes de persones en actituds diferents però totes elles entrellaçades i agrupant-se al voltant del logotip de FILMETS”. “He volgut crear una imatge senzilla, però que desprengui la idea d’optimisme i alegria a l’hora d’anar a veure els curts de FILMETS. Crec que és un cartell molt diferent a les propostes d’altres anys, però que representa molt bé l’essència del que és el festival”.

Ara, el cartell fet per Nil Moraleda Zarzo serà la imatge del festival, i il·lustrarà tots els materials que conformen la imatge gràfica de FILMETS.

Aduntem amb la nota premsa:

1) Foto de família de l’autor del cartell, Nil Moraleda; la seva tutora, Georgina Alcácer; i el Conseller Delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells

2) El cartell del festival FILMETS