Del 13 al 17 de setembre Anglatècnic, que enguany celebra els seus primers 20 anys de vida, torna a ser a l’IBC a Àmsterdam per presentar la seva coneguda plataforma Fingertext per producció, gestió, transmissió i inserció de continguts d’accessibilitat (subtitulació, audiodescripció i llengua de signes) i de continguts de dades (teletext, EPG, HbbTV, Stream Events) en el senyal de televisió de forma totalment integrada amb la continuïtat i els fluxos de treball de la emissora.

Com a novetat, aquest any Anglatècnic mostra per primer cop les seves solucions conjuntes amb Konodrac per ADDRESSABLE TV que, fent ús de la seva plataforma Fingertext, s’integran amb la continuïtat del broadcaster i permeten l’enviament dins el senyal DVB d’instruccións als aparells de televisió equipats amb HbbTV per tal de poder mostrar creativitats relacionades amb la publicitat que s’està emetent o permetre votacions en temps real dins els programes de televisió.