Construint Mirades

Tallers a l’aula per a ESO, batxillerat i cicles formatius

Llenguatge audiovisual i experiència multipantalla

Introducció als llenguatges audiovisuals: quina diferència hi ha entre un contrapicat i un picat? Expressen coses diferents? Descobrim els significats de les angulacions i els moviments de càmera, les possibilitats expressives de la banda sonora, les estratègies narratives del muntatge cinematogràfic…

Els límits de la representació: l’enquadrament: el final de la tela, el marc amb motllures, el visor d’una càmera, la pantalla de cinema, etc., ens recorden que les imatges són finites i que parteixen d’una subjectivitat. Què es mostra en el camp visual i què es queda fora de camp?

Viure amb les multipantalles: què significa viure a Internet? Com conjuguem la nostra vida offline amb la vida online? Quin paper juguen les imatges i les produccions audiovisuals en la configuració del nostre imaginari individual i col·lectiu? Fem un recorregut per les xarxes i analitzem què mirem i com ens mostrem.

Consulteu tota la programació al web.

També podeu descarregar-vos la nova postal aquí.

Busqueu material didàctic per algun film? Podeu consultar el nostre arxiu.

Per a més informació i inscripcions:
inscripcions@dracmagic.cat o al telèfon 93 216 00 04

dracmagic.cat
drac.info@dracmagic.cat
C. Sant Pere Mitjà 66
08003 Barcelona
Tel. (+34) 93 216 00 04