L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de cent empreses i institucions i presidida per Ramon Salabert, conseller executiu de Telefónica a Catalunya, ha incorporat cinc nous associats: lavinia, FX animation -Barcelona 3D & Film School, Codeworks, Hotel Ibis Styles Barcelona City Bogatell i Saltor Leadership and Talent.

Aquestes noves empreses se sumen a l’Associació compromesa amb la dinamització del districte de la innovació 22@, que facilita la integració de les organitzacions i els seus professionals a les dinàmiques del 22@, fomenta la interacció i treballa per un teixit productiu ric, complex i dinàmic al districte de la innovació.

LAVINIA és un grup de comunicació audiovisual líder en gestió de canals i directes, producció de continguts de televisió i canals corporatius, marketing audiovisual, publicitat, esdeveniments, digital business, tecnologia broadcast i digital factory.

FX ANIMATION, BARCELONA 3D & FILM SCHOOL, ofereix formació especialitzada en totes les àrees de 3D mitjançant els softwares, mètodes i tecnologies més aculats, amb l’objectiu principal que els alumnes adquireixin un alt nivell tècnic i artístic.

CODEWORKS és una empresa dedicada a la formació i serveis associats per a programadors de software, especialitzada en JavaScript, mitjançat una formació de qualitat, més accessible i profitosa.

HOTEL IBIS STYLES BARCELONA CITY BOGATELL és un hotel que disposa de més de 200 habitacions modernes i amb un disseny inspirat en el Mediterrani, i que compta amb una terrassa interior i una piscina amb vistes al mar.

SALTOR LEADERSHIP AND TALENT és una consultora especialitzada en talent i lideratge, que s’encarrega de buscar i seleccionar talents individuals per fer possibles projectes empresarials col·lectius a tot el món. Es dedica a la selecció de directius i a ajudar estratègicament a les organitzacions a desenvolupar nous projectes.