Jordi Mendieta ha estat nomenat nou president del Clúster Audiovisual de Catalunya en substitució de Xavier Guitart que ha ostentant el càrrec des del juliol de 2013, data d’inici de les activitats del Clúster.

Jordi Mendieta és soci director de la productora de cinema i televisió Dream Team Concept, creada l’any 2006. Anteriorment havia treballat en el sector de la publicitat en l’àmbit de la producció i la gestió de comptes. Es membre fundador del Clúster Audiovisual i durant l’any 2016 n’ha estat el tresorer. Noemí Cuní, directora general del Grup Broadcaster, es farà càrrec de la tresoreria del Clúster, en substitució del nou president.

Els nomenaments els va aprovar la junta directiva per unanimitat dels seus membres i han estat ratificats per l’assemblea de socis que es va celebrar ahir dijous dia 15, a Barcelona.