El coronavirus no ens treu les ganes de crear. Des de La Costa Comunicació i Karakter Studio volem posar el nostre granet de sorra per impulsar el món de la cultura durant aquesta fase de confinament.

És per això que us proposem que participeu al Recreat Meetings, un format de trobades online entre professionals del sector creatiu que tindrà lloc el dijous 26 de març al matí i comptarà amb places limitades. 

Entre les 10.30 i les 12.00 coordinarem un seguit de cites creatives amb diferents perfils del sector de la cultura com ara gestors culturals, dissenyadors, artistes, professionals de les arts escèniques, de la música i de les lletres.

Un cop superem aquesta situació, els ciutadans tindrem més que mai la necessitat de retrobar-nos amb el plaer de sortir de casa i gaudir de les activitats culturals. Així doncs, per què no t’apuntes a una cita creativa en temps de confinament?

Si vols, també tens l’opció de demanar un Recreat Meeting amb una persona de La Costa Comunicació o Karakter Studio. En aquest cas, ens posarem en contacte amb tu per proposar-te una cita. 

#FEMMATCHPERLACULTURA

Data límit per inscriure’s dimarts 24 de març a les 13.00.
Per participar es requereix comptar amb ordinador amb càmera i micròfon, a més de connexió a internet estable.
VULL FER UN MATCH CREATIU
VULL FER MATCH AMB LA COSTA O KARAKTER STUDIO