Videolab, ha atorgat el premi al Millor Curtmetratge de Producció Espanyola a la XVIII edició del Festival MECAL, celebrat a primers d’abril, al curtmetratge “Pueblo” de l’alacantina Elena López Riera.
El lliurament del premi va estar a càrrec de Pere Tresserra, fundador de Videolab, i el van recollir els productors de la pel·lícula Cristina Hergueta i Guillermo Benet.
Aquest curt, produït l’any 2014, ja Haia obtingut el VI Premi Europeu de Cinema al Festival de Sevilla i va estar seleccionat en l’última edició de la Quinzena dels Realitzadors a Cannes.
El film d’aquesta realitzadora reflecteix el retrat amarg d’una joventut que ha emigrat a la recerca d’oportunitats que no troba al nostre país, i que quan torna al seu lloc d’origen adverteix el seu desarrelament.
El premi Videolab, atorgat al Festival Mecal que se celebra a Barcelona a primers d’abril suposa una aposta d’aquesta empresa de serveis i postproducció audiovisual pel nou talent creatiu. El premi consisteix en la prestació de serveis en la realització del següent treball audiovisual del realitzador-a, i ja s’ha atorgat a les anteriors edicions de Mecal, convertint-se en un dels guardons més esperats i consolidats en el món curtmetratgista.