SESSIÓ ESPECIAL ALS CINEMES TEXAS

(C/ BAILÈN, 205- BARCELONA)

DIJOUS 3 DE MARÇ A LES 22:00 H.

Preu: 3 €.


El dijous 3 de març a les 22:00 h. es projectaran els documentals “Aquestes muntanyes” (Aguestes montanhes) i “El Everest prohibido”, 
dues pel·lícules que reflecteixen la influència de l’ésser humà a la muntanya, narrant des d’una òptica històrica i constructiva l’evolució de la Vall d´Aran i la massificació de l´Everest, el cim mes alt del planeta.

En finalitzar la projecció dels dos documentals, hi haurà una taula rodona on els directors Manel Rocher, Ivo Vinuesa i Víctor Riverola, acompanyats per l’alpinista i expresident del Club Excursionista de Gràcia, Francesc Sanahuja, comentaran detalls del rodatge i detalls històrics i antropològics sobre la vida i l’evolució del turisme en alta muntanya.

Sense cap dubte, serà una nit molt especial dedicada a la muntanya, a l’evolució del turisme i al respecte pel medi ambient.

Amb la col·laboració de Desnivell, Nevasport, Matterfilm i Bio Ressò Actual.

EL EVEREST PROHIBIDO CARTELL OKEl públic serà obsequiat amb una cervesa per gentilesa de Moritz.