El passat dilluns 28 de gener el Col·legi professional de l’audiovisual de Catalunya CPAC va dur a terme la 7a edició de “el Seminari del Mes”. En aquesta ocasió la temàtica tractada va ser “Fluxos de treball de cinema digital. Del set a la gran pantalla”. Alejandro Matus i Xavier Santolaya, de l’empresa Moonlight Cinema, van ser els encarregats de portar a terme aquest seminari, que va tenir lloc a la seu de la SGAE a Catalunya.

Francesc Llobet, degà del CPAC, va donar la benvinguda als assistents

Alejandro Matus i Xavier Santolaya van ser els encarregats de dur a terme el seminari del mes de gener

 

“El Seminari del Mes” és una iniciativa del Col·legi professional de l’audiovisual de Catalunya CPAC, una sèrie de tallers gratuits dirigits a professionals del sector audiovisual que giren en torn a temàtiques d’interés pel sector, com són la estereoscòpia, el cinema digital, els videoclips, l’Smart TV, etc.