A Cintex oferim ara la nova gama HERO3 de les càmeres Go-Pro en immillorables condicions. La gama està formada per la White, Blacy i Silver Edition amb preus respectius de 249, 449 i 349 euros….

Captura i comparteix les experiències més significatives de la teva vida amb HERO3 +

Black Edition:. És un 20 % més petita i lleugera que la seva exitosa predecessora i ofereix una qualitat d’imatge millorada i noves funcions potents dissenyades per a proporcionar versatilitat i comoditat. Superview ™ és el nou “modo vídeo” que captura la millor perspectiva envoltant de gran angular del món , i el “modo llum” baixa automàticament i ajusta la quantitat de fotogrames de manera intel · ligent per aconseguir un rendiment sorprenent . Tot això al costat d’una bateria que dura un 30 % més , Wi – Fi integrada 4 vegades més veloç , una lent més nítida i la seva compatibilitat amb tots els suports i accessoris GoPro fan que HERO3 + Black Edition sigui el producte GoPro més avançat fins al moment .

GoPro és l’empresa líder en venda de càmeres del món gràcies a la seva sorprenent qualitat de vídeo , i HERO3 + Black Edition continua la tradició . La seva alta resolució i les seves maneres de vídeo d’alta velocitat de fotogrames 1440p48 , 1080p60 , 960p100 i 720p120 donen com a resultat una filmació de qualitat professional que permet una reproducció en càmera lenta fluïda . 4Kp15 i 2,7 Kp30 permeten captures amb qualitat de cinema i resolució ultra alta .

CARACTERÍSTIQUES

A mesura que les GoPro es tornen més petites i lleugeres , el seu rendiment segueix millorant . Mai ha estat tan fàcil captar l’ increïble experiència que és la teva vida . Anotem les principals característiques:

– Més petita i més lleugera
– Millora de l’àudio
– Presentació del Super-View
– Nova manera d’il · luminació reduïda
– 30% més de durada de la bateria
– Controla, Visualitza, Comparteix – 4X més ràpid
– Imatges més nítides i menys distorsió– Actualització sense fil