Avui dijous 10 de gener, a l’Auditori de Barcelona, s’ha presentat oficialment la nova temporada de la serie “Polseres Vermelles”.

Amb l’assistència dels joves actors, Àlex Monner, Igor Szpakowski, Mikel Iglesias, Marc Balaguer, Nil Cardoner  i Joana Vilapuig, aixi com del guionista Albert Espinosa, i la plana major de la producció, el Sr. Julio Fernandez de Filmax,  la Sra. Susanna Jimenez i el Sr. Eugeni Sallent, director de TV3.

Molt satisfets per la gran repercussió que està tenint, tant al territori nacional com internacional, doncs a part de emetres a Antena 3 i TNT, ja ho han fet a la VME, cadena llatina als EEUU, a TV Azteca, a Mexic, al canal YLE a Finlandia, i entre d’altres han tancat un acord amb S.Spielberg i Dreamworks  per adaptar la serie.

Han comentat la profitosa i bona relació del canal públic amb la productora, i sobre tot dels dubtes al inici per tal de dur a terme una historia tan delicada, al voltant de la malaltia i la mort en un entorn infantil, i com fer-ho de manera positiva, dirigida a un public familiar, que finalment tant bé ha acollit aquesta proposta.

Però sens cap dubte, cal destacar la mirada personal des del guió, de L’Albert Espinosa, la direcció excel·lent de’n Pau Freixas i Oriol Ferrer, que fan creïble l’actuació dels actors joves i grans, la posada en escena, la fotografia de qualitat cinematogràfica de Julian Elizalde, i de tot un equip que plegats han donat a llum aquesta criatura, que es farà gran i voltarà al mon, obrint portes a futures produccions desenvolupades amb aquesta professionalitat inqüestionable que cada cop mes es destaca a casa nostra.