El proper 3 de juny torna el Mercat de l’Audiovisual de Catalunya, a Granollers. El MAC ofereix als professionals un espai de trobada i a les empreses, espais expositius on presentar i promoure els seus productes i serveis

La Fira MAC, emmarcada dins del Mercat Audiovisual de Catalunya -que se celebrarà el 3 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers-, introdueix enguany diverses novetats que fan d’aquest espai una oportunitat única per a les empreses, que volen presentar i promoure productes i serveis entre els professionals dels sectors tecnològics, audiovisual i creatiu.

La fira oferirà a cada empresa un espai expositiu propi, passarà de dos a quatre modalitats de ser-hi present i seguirà impulsant l’espai de dinamització empresarial, una zona de treball especialment pensada per als participants de la Fira MAC per donar rapidesa i intensitat al negoci empresarial, tot potenciant el contacte entre empreses i clients. A més, enguany es convidarà a les empreses que van estar presents en la passada edició a presentar les seves propostes i novetats.