logoMiradocs-01

El cineclub Barcelona Espai de Cinema i la Casa Elizalde programa aquest trimestre la cinquena edició de MIRADOCS, una mostra de cinema documental on els barcelonins i la seva ciutat en són els autèntics protagonistes. La mostra és un cicle de documentals creatius que vol obrir una finestra a produccions que rarament es poden veure en sales d’exhibició.

MIRADOCS 2015 ens ofereix una mirada sobre la nostra estimada i odiada ciutat a través dels nostres realitzadors. Veurem com el model de desenvolupament del centre històric de Barcelona és un mirall per a altres ciutats del món a “A un dólar, a un dólar”, o com el tema de la família és un dels centres d’interès dels documentals del Màster de Documental i Societat de l’ESCAC. Tindrem també, una aproximació a la lluita veïnal del barri de la Barceloneta i dos documentals del realitzador emergent, David Batlle. Ens acostarem per primera vegada a l’experiència WebDoc on el públic podrà interactuar en directe amb el film “V.O.S.E”, i podrem gaudir de “El documental preferit de…” que arribarà de la mà de Silvia Munt, que presentarà el film de Joaquim Jordà, “Mones com la Becky”. La Masterclass d’aquesta edició serà dictada pel realitzador, productor i distribuïdor Lluís Miñarro amb el suggerent títol: “Com dir-te adéu”.

Enguany, també, tenim la novetat del premi Miquel Porter i Moix atorgat per un jurat de cineclubistes catalans.

Barcelona és una ciutat de documental. És per això que la mostra també s’organitza al voltant d’aquelles institucions i persones que des de fa temps ja treballen en aquest àmbit a la nostra ciutat. Així, tindrem els suggeriments del bo i millor de la producció de documental fet a Barcelona o fet per barcelonins i barcelonines, guiats pel Màster de Documental i Societat de l’ESCAC i pel Màster de Documental Creatiu de la UAB.

Totes les sessions són a les 19,30h. Entrada Gratuïta. Presentació i debat amb els realitzadors.
La Casa Elizalde. C/Valencia 302.

http://miradocs.blogspot.com