“Sed de cinema” és el programa de ràdio-podcast que recolza la comunitat Areavisual.cat i que s’emet cada dimarts al 91,7 del dial a tota l’area metropolitana de Barcelona i que mantenim en podcast a la seu social d’areavisual, a www.areavisual.cat,
En el darrer programa trobareu la presentació de Videolab Stream, una solució per emmagatzematge i lliurament d’arxius audiovisuals a l’abast de petites, mitjanes productores i agents amb activitat audiovisual.
A més hem entrevistat a Pedro Hernandez, productor de l’exitosa “Magical Girl” i al jove Xexo Garcia que promou la campanya “No te hagas el sordo” a les xarxes socials. El programa ofereix les habituals seccions de Noticies i avença en l’Agenda la presentació de Fabiola Calvo del programa “Ni reinas ni cenicientas” amb la que parlarem abastament la propera setmana.
També hem disposat al programa de la crònica que ha fet Carlos Hugo des de Buenos Aires parlant de la presència de Catalan Films a “Ventana Sur” i de les bones perspectives per a la coproducció a Argentina.
L’equip de “Sed de Cinema” està format per Eva Fontanals, Lola Gispert, Jordi Jové, Pepe Mendez i Andres Zaragoza-
Disposeu dels podcasts en aquestes adreces:
PODCAST SED DE CINEMA
PODCAST LA RADIO DE LA COMUNIDAD AREAVISUAL.ORG