Cintex, firma líder en la representació d’empreses de vídeo professional, incorpora la representació de l’empreses Aja Video Systems.
La firma està especialitzada en sistema de captura de vídeo, i tot tipus de convertidors professionals de senyal de vídeo i àudio. A més, en l’últim any, Aja ha adquirit especial relleu en presentar una càmera de 4K. la CION.
Aquesta càmera permet treballar en HD, amb l’opció de canviar a 4K -sense variar el hardware- en ocasions on es requereixi aquesta màxima qualitat de gravació. La càmera CIÓN, per tant, garanteix les necessitats futures de l’usuari “creixent amb ell” .. La nova càmera de AJA “ciència de les coses ben fetes” treballa en 4K / UHD i 2K / HD unificant el rodatge i la postproducció. Pot gravar arxius 4K Apple ProRes 444 fins a 30fps o ProRes 422 fins 60fps editables directament a pospo, o en 4K Raw fins 120fps.
Al costat de la CION, altres productes recents de AJA també comercialitzats per Cintex serien el Corvid Ultra. dissenyat per a aplicacions de procés i escalat de multi-formats 4K / 2K i HD / Dual-link / SD. També Elío 4K. uns I / S professionals 4K i HD. La Io 4K ofereix un complet ventall de connectivitat d’àudio i vídeo professional amb suport per a perifèrics 4K / UHD i formats HFR de 50p / 60p, sobretot a través de Thunderbolt 2.
Per úktim, també el Hi5-4K, un convertidor 3G-SDI a HDMI. Monitoritza els senyals professionals 4K-SDI en pantalla UHD HDMI assequibles. Amb suport per a formats d’alta velocitat de fotogrames (HFR) fins 60fps.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ I PREUS SENSE COMPROMÍS A Cintex 93 490 42 58 !!

O CONSULTA LA NOSTRA WEB DE VENDA ON-LINE WWW.VIDEOCINTEX.COM