El festival Revela-T 2014 , es celebrarà els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny i tornarà a convertir  Vilassar de Dalt a la capital de les Mundial de la Fotografia analògica .

En aquesta Edició hi haurà més de 20 Exposicions de destacats Fotògrafs i galeristes , 30 microexposicions dels aparadors dels Comerços de Vilassar , al Parc de Can Rafart Hi haurà una Fira comercial amb 21 carpes de diferents narques i col · lectius , i un ” Fotomercat ” on els aficionats o professionals tindran ocasió de mostrar i vendrr obra.

També hi haurà xerrades , tallers i demostracions de com d’Artistes tan destacats Gabino Diego , Juan Manuel Castro Prieto , Xosé Gago Pesqueira , Gilhem Senges , Faustino Luciano , Alfonso de Castro …

El Programa del Revelat T 2014 s ha completat aquesta Setmana amb la confirmació de l’actor de col · leccionista i Gabino Diego