El proper 25 maig 2014 a les 20:00 h als Cinemes Girona es farà un passi únic patrocinat per CASA ÀSIA, del documental ” THE Barefoot PRINCESS ” rodat entre Àsia i Europa.
Aquesta presentació arriba després de l’èxit de la preestrena mundial a Espanya en el VII Festival Internacional de Granada Cinemes del Sud el juny passat , i de l’estrena als cinemes Italians en el dia internacional de la dona
Es tracta d’una història de feminitat , cultura i llibertat .
La pel · lícula està dirigida per dues italianes : Samantha Cito , que porta un parell d’anys vivint i treballant a Barcelona , i Simona Cocozza , que presentaran la pel · lícula al públic de Barcelona el proper diumenge 25 de maig, a les 20:00 hores, a el cinema Girona en aquest esdeveniment patrocinat per CASA ÀSIA , en col · laboració amb Cine Àsia i produït per la productora independent Giallomare Film , establerta a Roma.
Aquest documental ha estat rodat principalment a Àsia , i una petita part a Europa . És la història de Kamellia , la primera ballarina de Dansa del Ventre de l’Extrem Orient , que es va convertir en una veritable estrella dels Països Àrabs durant la dècada dels 80 i 90 . Un fascinant viatge al Japó , Corea del Sud i França a recerca del passat , on curar les ferides del racisme i de la marginació femenina en el si de la seva pròpia família . The Barefoot Princess narra el paradigma universal del viatge personal cap a un mateix , en el que tots i cada un ens podem reconèixer .
De les directores i productores Samantha Cito i Simona Cocozza : “En un context com l’actual , en el qual el respecte i el atenció per les dones són valors moltes vegades oblidats , en el qual odi i violència estan a l’ordre del dia , volem compartir amb el públic el relat d’una dona que, al contrari , ho ha aconseguit tot amb la seva lluita personal i des de l’art . Que , potser precisament per la força de la seva feminitat , ha aconseguit lluitar i superar tot el que ha viscut , marcat de la discriminació patida com Coreana al Japó dels anys 50 , experiència que no està lluny d’altres situacions de marginació extrema que , malauradament , encara existeixen avui en dia , fins i tot en la nostra Europa .
La seva història representa per a nosaltres el símbol d’una feminitat vencedora . I just per això The Barefoot Princess acaba amb un missatge d’esperança , amb un passatge de testimoni entre la protagonista , una gran estrella del passat , i el futur , la joventut , les noves generacions que comencen a treure el cap a la vida. ”
http://www.italiantransmedia.com/