Altervideo presenta aquest proper dimarts 1 d’abril a les 20:00h el documental La memòria de la matèria, a l’espai ST3 de Gràcia (Santa Teresa 3, local 2), dins el cicle Més Documental,. Després de la projecció, com es habitual entaularem un col•loqui amb el seu director Albert abril.

 

En el cor de la selva amazònica hi viuen els indis Zo’è, una tribu sense jerarquies, sense cabdills ni xamans, on la monogàmia conviu amb la poligàmia i la poliàndria i les decisions es prenen col·lectivament. Els Zo’è, amb la seva cultura prehistòrica, esdevenen la memòria viva del nostre origen, però el seu aïllament secular s’acosta a la fi, i amb ell la seva forma de vida. Un documental sobre una realitat insòlita

Fitxa Tècnica

Títol:                 La Memòria de la matèria         

Any:                 2013

Direcció:            Albert Abril

Editatge:           Aimon Ninyerola

Producció:         Films de l’orient & Alins Studio

Durada:             50 min.