El III Fòrum de Coproducció Argentina – Espanya és una trobada creada per i per a productors independents amb l’objectiu de crear una xarxa on compartir experiència i coneixements, així com generar coproduccions.El III Fòrum de Coproducció Argentina-España de projectes de Terror i Fantàstic està compost per:

# 1 trobada presencial APIMA-PAC durant el festival
# 1 estudi de cas en línia de coproducció iberoamericana
# 1 sessió de Pitching en línia:

5 projectes argentins
5 projectes espanyols

* Tot i que s’admeten altres gèneres, tindran prioritat els projectes de llargmetratge o sèrie que siguin de terror i fantàstics, entenent aquests gèneres de forma àmplia, incloent-hi qualsevol reinterpretació autoral que se’n pugui fer. Es prioritzarà la ficció, però l’animació també té cabuda des d’una forta perspectiva de coproducció orgànica. Principalment, són projectes en fase inicial de desenvolupament.
APIMA i PAC llancen la convocatòria al respectiu país, avaluen els projectes rebuts i seleccionen 5 finalistes cadascuna. 

Recepció de projectes: 15/07/23- 15/09/23
Descarrega’t les bases
Presenta el teu projecte
Descarrega’t les bases
Presenta el teu projecte
APIMA
TerrorMolins