La  II Mostra de Cinema amb la Natura ForadCamp 2013 es celebrarà aquest dissabte 6 de juliol al municipi del Figaró-Montmany. Enguany catorze han estat els curtmetratges de no ficció seleccionats: L’element en comú de tots ells és que la natura està present com a espai, reflexió, descobriment o vivència.

La projecció de les peces es farà al llarg de la tarda del dissabte  i anirà precedida d’un taller sobre so i clourà amb un concert de Selva de Mar en el qual s’anunciaran els guardonats.  El Premi del jurat està dotat amb  400 €,  el Premi Selecció Marvin&Wayne consisteix en la Gestió de vendes internacionals per part  d’aquesta distibudora i un premi del públic dotat amb una subscripció a Filmin.

ForadCamp és una mostra organitzada per l’Ajuntament de Figaró-Montmany i coordinada per la Associació de Documentalistes Independents INDOC, que vol vincular el medi natural amb un cinema personal i independent, amb esperit innovador.

 La selecció oficial la trobareu en aquest enllaç: http://foradcamp.wordpress.com