La LFP serà la primera lliga del món a ser produïda de forma regular amb aquesta nova tecnologia

22 càmeres i més de 300 professionals treballaran per distribuir el senyal a tot el món

MEDIAPRO continua col · locant al futbol espanyol en l’elit dels avenços tecnològics . Diumenge que ve , i per primera vegada en el futbol mundial , s’emetran imatges en 4K de la trobada Reial Madrid – FC Barcelona que arribaran a tot el món . A partir de la propera temporada , la LFP serà la primera lliga del món a ser produïda regularment en aquesta tecnologia . Abans del final d’aquesta temporada , MEDIAPRO oferirà el senyal d’altres partits amb aquesta tecnologia que té una qualitat d’imatge 4 vegades superior a l’Alta definició , amb més de 8 milions de píxels de resolució i que abans només havia estat utilitzat en la Super Bowl.

Dues càmeres integrades en el dispositiu 4K permetran capturar els detalls més específics del Madrid – Barça a través d’un ‘ Súper Zoom ‘ , brindant a l’espectador una experiència de visió de realitat augmentada . MEDIAPRO servirà també als seus clients resums en 4K i penjarà resums dels partits al canal La Lliga de YouTube ( www.youtube.com / Laliga ) . La inserció d’aquest nou estàndard de resolució posa de manifest el compromís de MEDIAPRO a ser partícip de l’evolució de la televisió digital i oferir la màxima resolució d’imatge als espectadors . Un projecte global de MEDIAPRO per enfortir la qualitat de les transmissions que es regularitza en la Lliga BBVA la temporada que ve.

Un partit d’abast mundial

Aquesta serà la primera ocasió que FOX Austràlia personalitzi el seu senyal des del Santiago Bernabéu en un partit entre aquests dos equips per oferir tots els detalls i imatges inèdites als seus espectadors . La cadena disposarà de diverses posicions al Santiago Bernabéu per establir connexions abans , durant i després del partit . Un dels seus convidats serà John Aloisi , exjugador d’Atlètic Osasuna i Deportivo Alavés .

El senyal de la trobada arribarà a tothom i les principals cadenes internacionals han adquirit els drets del partit per oferir-lo als seus espectadors . A Europa : bein Sports França , Sky Sports Anglaterra , Sport1 Holanda , Belgacom , FOX Itàlia , Sport TV Portugal , Canal + Polònia , CMore Suècia , etc , en Àsia : bein Sports Arabic (Orient Mitjà) , CCTV5 (Xina ) , Wowow ( Japó) , etc ; a Amèrica : ESPN i Direct TV ( Sud-amèrica ) , ESPN Brasil , Sky Mèxic , bein Sports ( Estats Units ), en Àfrica: Canal + Àfrica cobrirà tot el continent ; FOX Austràlia oferirà el partit per Oceania . Grans cadenes han sol · licitat la personalització del senyal distribuïda per MEDIAPRO . ESPN Brasil , bein Sports Arabic , bein Sports USA , bein Sports França , Direct TV , Canal + Polònia , CMore Suècia i Canal + Àfrica desplaçaran els seus equips a Madrid per realitzar connexions prèvies i posteriors a la trobada . MEDIAPRO muntarà també un dispositiu amb 4 posicions de directe simultànies per a les televisions amb drets que vulguin realitzar connexions des del terreny de joc del Santiago Bernabéu a la prèvia i post partit .

Desplegament tècnic i humà a l’altura

Perquè el partit arribi a tots els països del món amb la millor qualitat , MEDIAPRO ha preparat un gran operatiu en el qual participaran més de 300 professionals , 5 unitats mòbils , 5 DSNG ‘si un desplegament de 22 càmeres al Santiago Bernabéu .