Mecal dedica aquest cap de setmana a la seva secció oficial de Documental

Mecal Pro, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, dedica el seu tercer cap de setmana a la seva secció oficial de Documental. Els Cinemes Girona es convertiran en la seu de Mecal entre el dijous dia 20 i el diumenge dia 23 de març, on es projectaran dinou curtmetratges de temàtica documental dividides en quatre sessions d’aproximadament una hora i quart cadascuna.

Diverses seccions paral·leles completaran la programació de Mecal durant el tercer cap de setmana de març. El divendres 21 es mostraran quatre sessions temàtiques, entre les quals destaca la projecció de ‘Line Up’, el curtmetratge que va desvelar el cartell del Festival Primavera Sound.

El divendres també tindrà lloc la secció I BIKE, un especial inèdit de curts on la bicicleta té un paper fonamental. Així mateix, també es podrà gaudir de l’Especial Terror i la sessió Pluja Daurada (Especial Sexe), dues seccions paral·leles que s’han convertit en clàssics dins la programació del Festival.

Els nous talents d’Espanya i Catalunya al món de la producció en curt també tenen cabuda aquest cap de setmana. El dissabte 22 es podrà gaudir de la secció de Talents Catalans, i durant la tarda del diumenge 23 es projectaran els millors curtmetratges d’actualitat de producció espanyola.

Finalment, dues escoles de cinema també exposaran els curtmetratges dels seus alumnes aquest cap de setmana. D’una banda, l’escola catalana El plató de Cinema, durant la jornada del dissabte 22, així com la Netherlands Film and Television Academy, escola holandesa que compta amb una sessió el diumenge dia 23 de març.

Per a més informació sobre horaris i seccions poden visitar la nostra web www.mecalbcn.org