logosMecal Pro – Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Catalunya, realitzarà una jornada sobre producció d’Animació aquest dimecres 19 de març a les 10:00h al centre Arts Santa Mònica.

La jornada, co-organitzada amb Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, comptarà amb la presència de productors nacionals i internacionals que explicaran la seva visió del món de la producció animada tant en cinema com en televisió. La inscripció per assistir a la jornada és obligatòria i l’entrada és gratuïta.

Un dels convidats a participar en aquesta jornada és Eric Goossens. productor belga  fundador de la productora Walking the Dog, guardonada amb el premi de Productora de l’Any al Cartoon Movie de Lyon d’aquest any.

El productor espanyol Manuel Cristóbal també participarà a la Jornada. Aquest professional del llargmetratge d’animació exposarà com a cas d’estudi la pel·lícula Arrugas, d’Ignacio Ferreras, guanyadora dels premis Goya a la Millor Pel·lícula d’Animació i al Millor Guió Adaptat l’any 2012.

Igualment Vicent Arlandis, de la productora Yankipay exposarà com a cas d’estudi la sèrie Família.cat, una co-producció entre aquesta productora i Tv3,  amb guions d’El Terrat, estrenada a la web del canal regional català.

La jornada serà presentada per Alex Navarro, coordinador de l’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya. Les intervencions de Vicent Arlandis i Manuel Cristóbal es realitzaran en castellà. L’exposició d’Eric Goosens serà en anglès.

La jornada podrà seguir-se a través de Twitter mitjançant el hashtag #EDCanimacio.

 

Jornada Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya al Festival Mecal 2014.

19 de març de 2014. Sala d’Actes de l’Arts Santa Mònica, Barcelona.

Inscripció obligatòria: http://www.europacreativamedia.cat/inscripcions_animacio

 

PROGRAMA:

09.45 – 10.00 Obertura de portes i lliurament de material.

10.00 – 10.30 Presentació del Subprograma MEDIA, a càrrec d’Àlex Navarro Garrich.

10.30 – 11.30 Vicent Arlandis. Estudi de la producció de la sèrie FAMÍLIA.CAT .

11.30 -12.00 Pausa/ Càtering.

12.00 -13.00 Manuel Cristóbal. Estudi de la producció de la pel·lícula “Arrugas” d’Ignacio Ferreras.

13.00 – 14.00 Eric Goossens. Estudi de la productora Walking the Dog.

            Entrada gratuïta.
#mecalbcn