El Cluster Audiovisual de Catalunya organitza el proper dijous 2 de maig a partir de les 10h a la seu d’SGAE (Passegi de Colom 6) una nova sessió d’Inspira’t … que es podrà seguir presencialment o online:

“Són els algoritmes la clau per a la personalització dels continguts? Quins són els formats i tendències actuals en streaming?Torna Inspira’t TV amb una sessió especial on parlarem del panorama actual de les plataformes OTT, de les estratègies que funcionen, de les dificultats a les que s’enfronten i de què els espera al futur.Amb Miquel Garcia, del Laboratori de Formats de 3Cat, que s’acomiadarà de l’Inspira’t TV amb aquesta sessió tant especial.Serà en format online i presencial a la seu de l’SGAE”.

RECORDATORI: Dijous 2 de maig, de 10h a 11:30h Afegeix al calendari Online i presencial a SGAE (Passeig de Colom, 6)
ENLLAÇ A INSCRIPCIONS
Miquel García Cap del Laboratori de Formats de 3Cat.