Després de la interessant primera xerrada sobre el càsting, la segona sessió d’aquesta temporada del cicle ACTUEM!, Aspectes de la ficció a la televisió, desenvolupada pel tàndem Lluís M. Güell i Jordi Roure el passat dia 4 de març, va ser d’un inabastable interès doncs ambdós professionals de llarga trajectòria com a grans experts coneixedors del sector, ens van aportar una munió d’interessants temes per al debat. Podeu veure’n alguns dels continguts exposats en el curt extracte del vídeo que hem penjat a l’espai web.

La propera sessió prevista del cicle, enguany dedicat a la relació dels creadors amb l’audiovisual, serà sobre Internet i la implicació dels creadors en aquest mitjà, no us la perdeu, apunteu-vos-ho a l’agenda, dimarts 1 d’abril a les 19.00 h. al Rei de la Màgia com és habitual (per descomptat que ja en rebreu la invitació recordatori corresponent). Us hi esperem!

Per accedir a la informació audiovisual;
https://www.areavisual.cat/wp/areavisual-televisio/