Benecé Produccions SL estrena a Internet PETITS i GRANS, el portal digital en català per a tota la família – www.petitsigrans.cat
Al portal facilitem molta informació que als pares els agradaria tenir per gaudir d’activitats familiars, recomanacions de llibres, àlbums il•lustrats o jocs per a nens.
També comptem amb articles d’opinió confeccionats per profesionals de diferents camps relacionats amb la infància, on aporten idees per fer més fácil el dia a dia de relació entre pares i fills.

Un dia perfecte en família és un altre dels apartats centrals del nostre portal on donem suggeriments per realitzar els caps de setmana per la geografia del nostre país, sempre oferint propostes originals i de qualitat.

Oferim productes de continguts de gran qualitat a la nostra Botiga, i al Portal Streaming podeu trobar entreteniment conjugat amb la divulgació a fi de despertar la curiositat i les ganes de conèixer dels nens i joves, fent-ne partícips a les seves famílies i contribuir al consum responsable dels productes audiovisuals.

Hi ha possibilitat de subscripció al portal per rebre la notificació de publicacions noves per correu electrònic i també l’opció de seguir-lo per Facebook i/o Twitter.