El 1 de juliol celebrem la cloenda de la 2a temporada amb el documental Món petit

 

Aquest proper dimarts 1 de juliol Més documental celebrarà el final de la seva segona temporada i ho farà amb un documental sobre un personatge d’excepció l’Albert Casals.

La vida de l’Albert no ha estat gens fàcil. Als cinc anys pateix una leucèmia que el situa a les portes de la mort. Les fortíssimes sessions de quimioteràpia l’hi salven la vida però perd la sensibilitat de les cames i des de llavors es mou amb cadira de rodes. A pesar d’aquestes dificultats, o precisament gracies a elles, l’Albert encara la vida amb un optimisme sorprenent. Un optimisme i una voluntat que fan possible el seu somni: viatjar per tot el món sense diners, sense companyia i sense equipatge.

Món petit, mostra el seu repte més ambiciós: arribar exactament al punt més allunyat del planeta. Mesclant les tècniques d’autofilmació amb les mètodes tradicionals del gènere documental coneixerem qui és aquest noi, la seva historia d’amor, la seva filosofia de vida i la manera d’educar del seus pares. Veurem com l’Albert i la seva xicota Anna van des de Barcelona fins a un remot far de Nova Zelanda. O com fracassen en l’intent. El recorregut pot ser considerat una bogeria, un romanç o una epopeia. O potser una mica de cada.

Un testimoni veritablement excepcional sobre el triomf de la voluntat i el coratge front a les adversitats de la vida.

 

Desprès de la projecció i com a cloenda de la temporada, servirem una copa de cava i un pica-pica, gentilesa de Catering Hepburn. Hi sou tots convidats.

Més documental vol agrair a tots els qui ens heu recolzat amb la vostra assistència, sense vosaltres aquesta iniciativa no hagués estat possible.

El proper 2 de setembre iniciarem la tercera temporada amb nous documentals i esperem continuar gaudint de la vostra companyia.

En nom de l’espai ST3 i en el meu propi: Gràcies!

Martí Sans

EspaiST3: Santa Teresa 3, local 2
08012 Barcelona