El cineasta català Lluis Miñarro participa en la producció de la nova pel·lícula de l’aclamada realitzadora japonesa.

Macintosh HD:Users:ramonbalcellsvela:Documents:Ramon:Eddie Saeta:Fotos rodatge naomi Kawase:kantoku1.jpgMacintosh HD:Users:ramonbalcellsvela:Documents:Ramon:Eddie Saeta:Fotos rodatge naomi Kawase:2.jpg

El rodatge d’Aigües tranquil·les (Still the Water), una ficció escrita i dirigida per la prestigiosa cineasta Naomi Kawase, acaba de finalitzar; el seu muntatge tindrà lloc durant els propers mesos, entre gener i febrer de 2014.

El film es situa a Amami, una illa subtropical japonesa, on les tradicions sobre la natura romanen eternes. Durant una nit de lluna plena, en Ted –un noi de 14 anys- descobreix un cadàver flotant al mar. La seva xicota, la Kyoko, tractarà d’ajudar-lo a entendre aquest misteriós descobriment. Junts aprendran a convertir-se en adults tot experimentant els cicles que entrellacen la vida, l’amor i la mort.

Aigües tranquil·les és la setzena pel·lícula de Kawase, qui al llarg de la seva carrera ha treballat majoritàriament en el camp del documental. La directora ha estat premiada als festivals de Cannes, Locarno i Rotterdam, entre d’altres.

El film és una nova incursió de Lluís Miñarro en la coproducció internacional, després d’haver guanyat la Palma d’Or el 2010 amb Uncle Boonmee who can recall his past lives d’Apichatpong Weerasethakul i d’haver col·laborat dues vegades amb Manoel de Oliveira.