El proper dimarts 2 de desembre dins el cicle: Visions documental te l’honor d’estrenar a l’Estat Espanyol el documental mundialment premiat: Songs of redemption.

Songs of Redemption narra la història d’un grup de presos de la General Penitentiary de Kingston, la capital de Jamaica, que formen part d’un programa de rehabilitació que es basa en la música reggae. A través de les lletres de les seves cançons i de la seva música, coneixerem quins motius els van portar a la presó, com s’intenten redimir per això i com és la vida del ghetto jamaicà, d’on provenen.

Ha rebut, entre d’altres, el premi al millor documental musical al Krakow Film Festival, el Best Feature Award al Pan African Film & Arts Festival 2013 de Los Angeles, el de millor documental al Caribbean Tales Toronto Film Showcase, el Best Feature Documentary Film i People’s Choice Award al Trinidad and Tobago Film Festival i el de millor documental al World Film Festival.

Dia: 2 de desembre

Lloc: Cinemes Girona de Barcelona (C.Girona 175)

Hora: 20:00h

vlcsnap-2014-11-03-11h18m46s160