FICOD 2014, és una activitat del Ministerio de Industria, Energía y Turismo per a internacionalitzar els conteninguts. Del 2 al 4 diciembre al Palacio Municipal de Congresos de Madrid es porta a terme la sisena edició de FICOD 2014, un event organitzat pol Ministerio de Industria, Energía y Turismo, a través de l’entitat pública Red.es.
•FICOD serà el punt de trobada entre empreses, professionales, emprenedors, inversors i estudiants interessatos en el món digital, on es posará de manifiest el potencial del pais en creació de productes digitals de qualitat.

•Aquesta nova edició de FICOD pivotarà entorn a quatre eixos: Industria, Financiació, Talent i Congres.

•La sessió inaugural de FICOD Congreso estarà a càrrec de Nick Bilton, columnista de The New York Times, que parlarà sobre “el futuro de las tendencias tecnológicas y sobre cómo está afectando la revolución digital a la forma de hacer negocios en el futuro.”

FICOD 2014 estará format per quatre árees diferenciats:

•FICOD Congres.
•FICOD Industria.
•FICOD Talent.
•Per últim, FICOD Financiació,

Más información en www.ficod.es o a través de sus redes sociales.