A areavisual.cat hem tingut notícia per  l’equip del programa “Continuarà” de la seva desaparició per la propera temporada. Si això fos així, la informació cultural quedaria relegada a un programa contenidor diari d’una hora que únicament inclourà 3-5 minuts de cultura, el que suposa la eliminació del programa que durant els darrers 17 anys s’ha consolidat com un espai de referència en tots els àmbits de la creació artística.

Davant la desaparició de l’únic programa d’informació cultural de la graella de la televisió pública, la nostra plataforma areavisual.cat demana la continuïtat d’aquest històric programa cultural dirigit per Montse Mompó.

Per recolzar aquesta petició, us demanem que mitjançant la plataforma http://www.change.org/es/peticiones/volem-que-continu%C3%AF-el-continuar%C3%A0  feu una signatura de suport, com ja han fet importants personalitats del món cultural d’àmbits com les arts escèniques, el cinema, el galerisme, les arts plàstiques, la fotografia, la literatura, el disseny, la música, la gastronomia, l’arquitectura, etc.