Què necessiten els professionals de l’e-commerce dels professionals de l’audiovisual?

Dimecres 27 de novembre de 2013
De 19 a 21 hores
A la seu de la SGAE i la Fundació SGAE a Catalunya
(Passeig Colom, 6. Barcelona)

Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència aquí

A càrrec d’Oriol Ibars, Director de Consultoria i estratègia a Multiplica i professor de Màster a ELISAVA, ESDEN I UAB

 

Els projectes que realitzem a la xarxa sovint no converteixen tant com voldriem els usuaris en clients.

Els responsables de les presències a internet solen tenir molt clares les seves prioritats pel que fa a l’atracció de tràfic, més o menys qualificat, mitjançant estratègies de Màrketing Online, com ara el SEM, el SEO o campanyes de brànding miren de portar usuaris al site però després obliden destinar pressupost i idees a com convertir aquest tràfic que han pagat en clients rentables.

Centrarem doncs aquesta ponència en el Postclick, què és allò que succeeix a la nostra web un cop tenim el visitant i volem monetitzar el que li oferim. Parlarem de com persuadir-lo i facilitar-li la compra mitjançant eines al nostre abast com la medició, la optimització i el testing amb un enfocament en els continguts audiovisuals.

Oriol Ibars

Va endollar el seu primer mòdem a 1992 quan Internet era un somni, l’única possibilitat d’usar-lo era connectat a alguna BBS, els emails enviats a través d’un d’aquests sistemes arribaven d’un dia per l’altre. No s’ho va pensar i el 1994 es va convertir en un obrer d’internet convençut.

Des d’aquest moment va decidir dedicar-se a crear sites per als seus clients. Amb una sola cosa al cap: han de convertir, però també aconseguir que l’usuari digui WOW!.

Actualment el seu dia a dia transcorre com a Director de Consultoria i estratègia a Multiplica, on li diuen l’Avi. També és professor en alguns Màsters d’ELISAVA, ESDEN i la UAB. Té un passat com a cuiner professional, on “encara que sembli mentida”, diu, “s’aprèn bastant com funcionen les coses i la producció heroica de projectes.”

Segueix-nos facebook.com/CPACatalunya i @CPAC_cat